Technika 10 Keistad pakt uit op Jubileumdag

Technika 10 Amersfoort vierde haar tienjarig jubileum met een speciale jubileumdag voor haar cursisten.

Meiden enthousiast maken voor techniek, Technika 10 Keistad lukt het. In de afgelopen tien jaar ontwikkelden we een breed aanbod aan techniekcursussen voor meiden van 8 tot 15 jaar. Op onze jubileumdag trakteerden we onze meiden op een bezoek van de Technobiel.

Op de parkeerplaats van het Vakcollege aan de Hooglandseweg-Noord prijkte een enorme uitschuifbare vrachtwagen vol interessante technische activiteiten, zoals een tot dans te instrueren robot en tot vlucht te brengen vliegtuigjes. Techniekstands boden de uitdaging een kluis te kraken of zelf beweging op te wekken met zonne-energie en zo een verborgen boodschap te ontrafelen. De meiden gingen er enthousiast mee aan de slag.

Na afloop presenteerden trotse meiden de computerspellen, websites en zelf geprogrammeerde robots, waaraan ze dit seizoen hebben gewerkt. Alle meiden gingen naar huis met een mooi aandenken; een prachtig bloemenvaasje, dat ze zelf in elkaar mochten zetten.

De missie van Technika 10 Keistad voor de komende 10 jaar? Haar succes vasthouden en verder doorontwikkelen! Dat moet kunnen lukken met toekomstige bijdragen van sponsoren en de vrijwillige inzet van een team enthousiaste vrouwen met een hart voor techniek. Er is nog plaats aan boord.
Begin september starten de nieuwe cursussen. Meiden kunnen kiezen uit 10 ict- en techniekcursussen, van Bewegende constructies tot het gloednieuwe Maak je eigen App.

Aanmelden kun je via het inschrijfformulier.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd en getagd met , .